Home SHENDETI Ata i thane te abortonte 4 nga 7 femije. Por ja si...

Ata i thane te abortonte 4 nga 7 femije. Por ja si duken ata pas 18 vjetesh!

57
0

Ne 1997, Kenny dhe Bobbi McCaughey kanë qenë një nga çiftet më të famshme në mbarë botën, pasi ata kanë qenë në qendër të medias në mbarë botën.

Ajo që e bëri këtë çift kaq të famshëm është fakti që Bobbi lindi shtatë foshnje të shëndetshme.

Në të vërtetë, këta foshnja ishin të parët që mbijetuan në septuplet, gjë që e bëri këtë çift një fenomen të vërtetë.Rrjedhimisht, kjo familje u shfaq në media shumë shpesh gjatë tetëmbëdhjetë viteve të fundit.Më poshtë, ka një video nga një shfaqje televizive ku kjo familje ishte e ftuar si mysafir.

Shfaqja u zhvillua menjëherë para 18 vjetorit të septupleteve. Duket e mahnitshme, apo jo?

Shikoni foton më poshtë për të parë se si këta të rinj duken 18 vjet më vonë: