Home TE NDRYSHME Arriten nga Anglia me valixhet plot me para, por ja cfare iu...

Arriten nga Anglia me valixhet plot me para, por ja cfare iu zbulua dy grave në Rinas

340
0

Rasti flagrant jane dy gra shqiptare që po futeshin në Shqipëri nga aeroporti i Rinasit, ku Doganat dhe Policia aty u kanë zbuluar 42 mijë Paund të padeklaruara.

Fillimisht u zbulua një 46-vjeçare që po vinte nga Anglia me rreth 32 mijë Paund. Më pas një vakze 20-vjeçarje, te ciles iu gjetën 10 mijë Paund të futura në çantën e dorës.

Keshtu ato nuk ia hodhen paq pasi tani mbi dy femrat bie akuza për mosdeklarim të ardhurash, ndërkohë që edhe u janë sekuestruar paratë.