Home SHENDETI Ajo ZHDUKU njollat kafe të moshës VETEM me këta 2 përbërës, që...

Ajo ZHDUKU njollat kafe të moshës VETEM me këta 2 përbërës, që i kemi në kuzhinë

82
0

Këto njolla të moshës janë kryesisht rezultat i viteve të ekspozimit ndaj diellit dhe Melanina, pigment i vendosur në shtresën e sipërme të lëkurës që i jep ngjyrën e lëkurës. Prandaj, këto njolla shfaqen zakonisht në ato zona të cilat janë ekspozuar ndaj diellit më gjatë, ku melaninës prodhohet në sasi më të mëdha. Logjikisht, mbrojtja e përshtatshme ndaj diellit do të parandalonte shfaqjen e njollave të moshës. Megjithatë, ju duhet të vizitoni mjekun tuaj nëse tek njollat vini re se ka ndodhur ndonjë nga fenomenet e mëposhmte:
-është rritur në madhësi
-është errësuar
-shoqërohet me skuqje, gjakderdhje, kruajtje
-është me ngjyrë të pazakontë
-ka një kontur të parregullt.
Autori i Quantum Paleo, Dr Doug Willen, ka zbuluar një zgjidhje të shpejtë natyrore për shfaqjen e këtyre njollave në lëkurë dhe përbëhet nga lëng qepësh dhe uthull molle.
Qepët jane te pasura me antioksidues që neutralizojne veprimin e radikaleve të lira. Uthulla ka acidet alfa hydroxy, të cilat në mënyrë efikase eliminojnë qelizat e vdekura të lëkurës dhe zbulojnë shtresën e shëndetshme të lëkurës nën të. Përdorimi i kësaj përzierje është raportuar të sigurojë një shkëlqim të shëndetshëm të lëkurës si.
Përgatitja: Prisni një qepë të freskët, shtypeni dhe futeni në një blender bashkë me uthullën e mollës. Sigurohuni që të përdorni uthull organike, të papërpunuar, për këtë ilaç. Përzihet derisa të merrni një përzierje homogjene. Pastaj, aplikoni këtë kombinim në njollat e moshës duke përdorur një top pambuku.

Burimi: Healthylivingteam
©gatuajshendetshem/a.c