Adoleshentin e godet rrufeja, zbuloni objektin që i shpëtoi jetën

0
1057

Një nxënës i mbijetoi një goditje rrufeje potencialisht vdekjeprurëse, sepse mbante një skateboard.

Josia Wiedman, 13 vjeç, u mbrojt nga forca e plotë e valës elektrike, sepse kornizat metalike në skateboard shkarkuan energjinë në tokë.

Adoleshenti, nga El Mirage, Arizona, ishte me shokun e tij Javier në parkun lokal, kur ata u goditën nga stuhia.

Një valë rrufeje u shkarkua përmes tyre, duke e i shkaktuar Josiat një goditje me kokë në trotuar, duke përfunduar kështu pa ndjekja.

Fëmija përfundoi në Spitalin e Fëmijëve Phoenix ku ai kaloi tri ditë në koma.

Osiah, i cili vetëm tre muaj më parë mori patinazhin, tha: “Mbaj mend vetëm një shpërthim nxehtësie

U zgjova tri ditë më vonë në spital dhe mendova se kisha marrë një sy gjumë. Unë nuk e dija se kisha qenë atje tri ditë. Pa skateboardin tim me mua ndoshta do të kisha vdekur për të qenë i sinqertë, ose me pak dhimbje. Shpëtova jetën time në një mënyrë. ‘