A mund ta gjeni shkronjen ‘P’? Vetem ata qe kane shikim e mprehte mund ta gjejne

0
894

Kuicet jane gjithmone te bukur dhe shume te ndjekur ato jane zbavites dhe ju rrisin inteligjencen.

Ne kuicin e dites se sotme eshte gejtja e shkronjes P dhe kete e gjejne vetem ata qe kane shikim te mprehte dhe jo te lodhur.

Ne foton e meposhtme eshte fshehur shkronja P a e gjeni dot?

Nese ju jeni gati mund te filloni ta beni edhe ju testin dhe te provoni veten sa te afte jeni ne keto lloj testesh.