A e gjeni dot sa shkronja ‘D’ jane ne foto? Te gjithe kane gabuar

0
1106

Ky eshte nje nga kuicet qe shume njerez mund te gabojne.

Te tilla kuicesh na mbajne mendjen aktive. Dhe gjithashtu na bejne me produktiv sepse truri punon e kerkon.

Por ju a jeni ne gjendje te gjeni shkronjen ‘D’ midis te gjitha shkronjave ‘O’.

Qellimi eshte ta gjeni per 10 sekonda.

Si mendoni sa shkronja D jane aty? 6, 8, apo 10?

Per te gjithe ata qe nuk e gjeten, ja cila eshte pergjigja e sakte.

Jane 10 D brenda ne foton me shkronja O.