A do te kete nje tjeter vale te dyte te koronavirusit në vjeshtë? Flasin ekspertet per kete

0
564

A do te kthehet virusi ne vjeshte si eshte e verteta?

“Të gjithë po flasin se në vjeshtë mund të ketë një valë tjetër. Covid-19 është pjesë e familjes së koronavirusit. Besoj se nuk do të ketë një zhvillim më të madh se tani”- tha Brataj.

Shpresojme qe te behet me mire.

“Kemi një lloj eksperience deri tani me virusin. Duke pasur parasysh këtë nuk besoj se mund të ketë një valë më të fuqishme sesa kjo që kaluam”- tha Genc Sulçebe.

Por tani kemi pervoje dhe besoj se do ta kemi me te lehte nese do te na vij nje val e dyte.

Por megjithate shpresojme qe njerezit kane imunitet dhe do ta kalojn me sukses dhe valen e dyte.