Home NDRYSHE 6 mënyra të reja si të fitoni më shumë para në vitin...

6 mënyra të reja si të fitoni më shumë para në vitin 2018!

124
0

Nese ndiheni të stresuar sepse jeni të varfër, këtu janë disa mënyra të thjeshta për të fituar para.
Një studim i Fondacionit Joseph Rowntree zbuloi se rreth 30% e popullsisë jeton nën standardin e të ardhurave minimale të njohura në nivel kombëtar.
Nuk është sekret që shumë prej nesh po luftojnë për të arritur qëllimet.

Por, nuk është kurrë vonë për të mësuar disa këshilla se si të fitosh para shtesë.

1. Jepni me qira dhomen tuaj rezerve.
Nëse keni një dhomë rezervë, mund ta jepni me qira,menyre kjo per te fituar para.

2. Jini të zgjuar me kursimet tuaja
Nëse keni një shumë të madhe parash duhet të siguroheni se është në llogarinë më të mirë të kursimeve.
Kontrolloni normën e interesit në llogarinë tuaj dhe bëni disa kërkime për të kuptuar nëse mund të fitoni më shumë.
Ju duhet të konsideroni një llogari rrjedhëse me interes të lartë nëse doni një normë më të mirë.

3. Shisni fotot tuaja
Nëse keni bere ndonjë fotografi të mirë të peizazheve, kafshëve ose objekteve të pajetë ju mund të fitoni para prej tyre.

4. Qira nga hapësira e parkimit tuaj
A keni një vend parkimi?Hapësira e parkimit mund tju ndihmoje te fitoni para.

5. Përdorni një kartë krediti cashback
Kartat e kreditit Cashback janë një mënyrë e mirë për të kursyer para në shpenzimet tuaja të përditshme.
American Express Platinum Cashback,Karta e përditshme e kreditit do t’ju ofrojë 5% cashback (deri në 100 euro) në tre muajt e parë.
Të tjerët do t’ju japin deri në 1% në shpenzimet e karburanteve dhe të supermarketeve.

6.Shitni aftësitë tuaja
Ju mund të jeni të mahnitshëm në DIY – por ka miliona që nuk janë.
Taskrabbit është një treg që lidh njerëzit së bashku që kanë nevojë për një aftësi të veçantë , me njerëzit që e kanë atë.
E gjitha që duhet të bëni, vendosni profilin tuaj së bashku me tarifën tuaj dhe prisni që tju kontaktojne.
/©gatuajshendetshem.com
përktheu j.memeli/