Home NDRYSHE 4 funksionet e fshehta të telefonit tuaj që nuk e kishit idenë...

4 funksionet e fshehta të telefonit tuaj që nuk e kishit idenë se ekzistonin!

200
0

1. KARIKONI TELEFONIN TUAJ MË SHPEJT ME NJË SHTYPJE TË BUTONIT

E lodhur duke pritur që telefoni juaj të karikohet? E pra, ka një mënyrë për të përshpejtuar procesin e rifurnizimit me bateri, dhe kjo është çuditërisht e thjeshtë – vetëm aktivizoni Safe Flight Mode. Duke mbyllur Wi-Fi që kërkojnë të dhënat e tua, ajo merr tendosjen e baterisë ndërsa po aktivizohet. Jo shumë, e vërtetë – por nëse ju jeni nëse nukb keni kohë dhe jeni duke kërkuar të merrni sa me shume bateri, një shtesë 4% do të shtoni në rrjet.

2. KURSENI SEKONDAT TUAJA GJATE KËRKIMIT

Kur po kërkoni një zgjidhje për problemin tuaj, ju duhet të dini se ku ta gjeni dhe çfarë duhet të dini rreth saj. Pra, kurseni kohë duke mbajtur shtypur ikonën e pikes ndërsa shtypni një adresë për të sjellë një seri shkurtimesh të suffixes URL. Nga klasikët (.com, .co.uk) tek më pak të përdorura (.edu, .ie), ka shkurtesa të shkurtra për të gjithë.

3. Zbulon saktësisht se çfarë telefoni juaj di për ju

Pak sinqerisht, iPhone juaj gjithmonë mbledh të dhëna në histori – në shumicën e aplikacioneve del ku jeni duke kaluar … ose edhe më keq, ku jeni aktualisht. Për të parë se çfarë nënkuptojmë, shkoni te; Settings > Privacy > Location Services > System Services > Frequent Locations. Ju nuk mund të shihni vetëm se ku keni qenë, por sa kohë keni shpenzuar në çdo vend. Big Brother me të vërtetë po shikon …

4. MBANI FOKUSIN E KAMERES TUAJ

Të gjithë e dimë se levizja e ekranit gjatë shkrepjes së një fotoje lëviz edhe pikën e fokusit të kamerës, apo jo? Sidoqoftë situata, çdo herë që lëvizni kamerën pas gjetjes së një pike, fokusi zhduket, E pra, në vend që të ruani ekranin, mbani shtypur per një sekondë ose dy ekranin derisa të shfaqet një kuti ‘AF Locked’. Tani ju mund shkrepni, të ktheheni dhe të lëvizni rreth fokusit që nuk humbet.


/©gatuajshendetshem.com/