34 vejcarja shqiptare shpeton femijen e mbytur ne pishine

0
987

ZVICER- Nje femije 4 vjecar eshte mbytur ne nje pishine dhe menjehere ka ardhur ne ndihme infermierja 34 vjecare nga Kosova Nazlie Selimaj.

Ajo ka nderhyre menjehere dhe ka shpetuar 4 vjecarin.

Femija ka qene pa ndjenja ku ajo tregon se si e shpetoi.

Nazlija vrapon menjëherë merr fëmijën nga babai dhe i jep ndihmën e parë.
“E kapa djalin nga pas Më pas ajo shtriu djalin në tokë “sepse unë nuk ia gjeta pulsin” dhe i ka masazhuar zemrën me njërën dorë. Djalit iu kthye vetëdija.