2 përbërës të fuqishëm që pastrojnë trupin nga parazitët dhe heqin dhjamin

Ju pëlqejnë shumë ëmbëlsirat? Fatkeqësisht, shumica e njerëzve (jo vetëm fëmijët) janë të varur ndaj ëmbëlsirave. E keni menduar ndonjëherë se përse ndodh kjo?

Ka dy arsye kryesore:

1. Parazitët në trup

2. Stresi Kur njerëzit hanë shumë ëmbëlsira, ata krijojnë kushte për grumbullimin e tepërt të mukusit në trup, i cili është bazë për zhvillimin dhe shumimin e kërpudhave dhe baktereve.

Kjo recetë me karafil dhe fara liri do t’ju ndihmojë në eliminimin e parazitëve nga trupi dhe për rënien në peshë.

Përbërësit:
­100 gramë fara liri
­10 gramë karafil të thatë (pluhur)

Përbërësit duhet të jenë pluhur.
Pluhurin e përfituar nga përzierja e të gjithë përbërësve mund ta përzieni me ujë të ngrohtë, ose mund ta shtoni në kos.
Duhet të merrni 2 lugë çdo mëngjes për 3 ditë.
Pas 3 ditësh, bëni një pushim 3­ ditor dhe filloni konsumimin përsëri. Ju duhet të ndiqni këtë procedurë për rreth një muaj./mapo

You may also like...

Leave a Reply