Jeto Shëndetshem Blog

0

Fryrja e stomakut, evitoni këto ushqime

Nutricionistja Jeannette Hyde thotë se ushqimet me sheqer duhet të kufizohen vetëm në një trajtim, transmeton Bota.al. “Nuk dihet saktësisht se përse sheqeri mund të çojë në një mosbalancim të baktereve të dobishme dhe...